Roslev som arbejdsplads

ROSLEV er en attraktiv og inspirerende arbejdsplads, hvor vi ønsker at skabe de bedst mulige og mest dynamiske rammer for personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel. Vi ligger stor vægt på kvalitet, troværdighed, nytænkning og handlekraft i alle jobfunktioner. Vi prioriterer uddannelse og personlig udvikling meget højt, så alle ansatte forbliver fagligt kompetente og veluddannede. Kun herigennem kan vi tilbyde vores kunder en kompetent og professionel rådgivning. Via udvikling kan vi sikre vores fastholdelses og tiltrækningskraft samt medarbejdernes arbejdsglæde, lyst, initiativ og engagement på alle niveauer.

Roslev tilbyder en arbejdsplads i en dynamisk, professionel og uhøjtidelig virksomhed, hvor vi prioterer den enkelte medarbejders velbefindende meget højt, både fysisk og psykisk. Roslev har et godt arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og ligefrem. Vi betragter vores medarbejdere som vores vigtigste ressource. Vi er klar over, at vi i trælastbranchen er afhængige af vores medarbejderes faglige og personlige kompetencer for at kunne præstere gode resultater i en branche, som er præget af stor konkurrence og hastig udvikling.

Roslev er en arbejdsplads, hvor teknologi og udvikling går hånd i hånd. For os er virksomhedens udvikling en kombination af medarbejdernes udvikling, men også udnyttelse af de nyeste værktøjer indenfor IT, lager og kørsel er en selvfølge.
190311_FOM_0957
De bedste forhold for de ansatte ved Roslev
I ROSLEV ønsker at give vores ansatte et godt og udfordrende arbejdsmiljø. Det er vigtig for os, at vi kan tilbyde vores medarbejdere et arbejdsmiljø, som sætter familie og fleksibilitet højest. Balancen mellem arbejdes– og familieliv er afgørende.
 
Udover et udfordrende job vil vi gerne sørge for, at vores medarbejdere kan opretholde en sund balance mellem arbejdslivet og privatlivet. Kort sagt mener vi, at du skal have tid nok til at tilgodese både din familie og dine arbejdsopgaver ved ROSLEV. Derfor har vi til stadighed fokus på de rammer, vi tilbyder vores medarbejdere.
 
Virksomhedens medarbejdere er vores vigtigste ressource. ROSLEV tilbyder en række attraktive personalegoder, som skal gøre din hverdag ved Roslev mere behagelig. - Pension - Sundhedsforsikring - En aktiv personaleforening - Efteruddannelse og medarbejderudvikling er blandt de goder vi tilbyder vores medarbejdere.
080221_OMTC_5581_1_