Om Roslev

Velkommen til Roslev Trælasthandel A/S

ROSLEV Trælasthandel A/S byder dig velkommen til en professionel leverandør af byggemateriel. Roslev er lokalforankret med afdelinger i Herning, Holstebro, Ikast og Skive. Ved hjælp af 150 dygtige og engagerede medarbejdere kan vi yde dig en unik service som gør, at vi kan levere materialer til byggeprojekter i hele Danmark. Du vil som besøgende på denne hjemmeside få et indblik i Roslevs lange historie, du vil se de rammer virksomheden forsøger at skabe omkring en attraktiv og udviklende arbejdsplads, og du vil ikke mindst få en oplevelse af en trælasthandel, som konstant har fokus på at være en professionel samarbejdspartner for dine byggeprojekter, og som gør, at dine forventninger til en seriøs materialeleverandør bliver indfriet.  


I 2015 blev Roslev medlem af indkøbsforeningen for selvstændige tømmerhandlere Ditas og dermed medlem i den landsdækkende, frivillige markedsføringskæde XL-BYG.

ROSLEVs Afdelinger


ROSLEV har 5 afdelinger.

Afdelingerne i Herning, Holstebro og Skive (Bjørnevej 1) er XL-BYG PROFF-CENTER. Vores afdelinger i Ikast er både XL-BYG PROFF-CENTER og XL-BYG BYGGECENTER, og vores nye afdeling på Engvej 5 i Skive; XL-BYG SKIVE er et XL-BYG BYGGECENTER med PROFF-CENTER lager.

Præsentation


TV Midt/Vest 2010

Roslev, Bjørnevej 1 i Skive - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Bülowsvej 14 i Holstebro - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Hedelandsvej  10-12 i Herning - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Neptunvej 1 i Ikast - XL-BYG ProffCenter og ByggeCenter

XL-BYG SKIVE, Engvej 5 i Skive - XL-BYG ByggeCenter

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00