ROSLEV bliver en del af Davidsen kæden i 2025

14. august 2024
XL-BYG_ROSLEV_Skive_-_april_2022

Roslev kan i dag offentliggøre en af de største nyheder i virksomhedens snart 125-årige historie.  
 
Roslev Trælasthandel har nemlig besluttet at blive en del af gruppen af Davidsens Tømmerhandel, der tæller 22 trælaster i Danmark:  
 
- Vi har efter grundig overvejelse valgt at sælge vores 4 forretninger og dermed blive en del af Davidsen-kæden. Det har været en stor beslutning for os, men vi har længe vidst, at vi stod overfor et generationsskifte. Det har vi nu fundet en god løsning på, og vi er ikke i tvivl om, at det er det bedste for både virksomheden, for medarbejderne og for kunder og samarbejdspartnere. Det er nye tider i byggebranchen, og det kræver mange ressourcer at tilbyde medarbejderne de rette rammer og kunderne den bedste logistik og de rigtige løsninger – ikke mindst i relation til den hastige digitalisering og øget fokus på bæredygtighed. Vi ser således Davidsen som det rette match, og vi er meget trygge ved Davidsen og de planer, der ligger for den fortsatte drift, forklarer adm. direktør Jørgen Straarup Hansen.  
 
Davidsen blev tidligere på året en del af handelsvirksomheden Kesko, der er en af Finlands største virksomheder. Davidsen-familien er fortsat medejer med 10% af aktiviteterne i Danmark, og adm. Direktør Henrik Clausen er også særdeles glad for den nye aftale:
 
- Vi er meget tilfredse med, at vi nu har indgået en aftale med Roslev Trælasthandel om at blive en del af Davidsen. Vi har nogle klare vækstambitioner og ser Roslevs fire trælaster som en ideel udvidelse af vores position i det midtjyske, hvor vi ikke er til stede i forvejen, forklarer han og fortsætter:  
 
- Vi har stor respekt for den forretning, Roslev Trælasthandel har drevet, og det er vores mål, at medarbejdere og kunder vil opleve sammenlægningen som et stort plus. Sammen står vi meget stærkt, og vi vil gerne være med til at udbygge den stærke position, som Roslev har i Skive-, Herning-, Holstebro- og Ikast-området. 
 
Salgsaftalen afventer nu godkendelse fra Konkurrencemyndighederne, hvilket forventes at falde på plads i 1. halvår af 2025.